Persbericht – De sterkste schakel van de regio Rijnland

Huis & Tuin Toppers B.V. genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2018
ERKENNING DOOR EIGEN ZAKELIJKE RELATIES

Huis & Tuin Toppers B.V. uit Lisserbroek is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemers-verenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, wordt in 2018 alweer voor de vijftiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.
Huis & Tuin Toppers B.V. is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

‘Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor huis & tuin zoals: veranda’s, overkappingen, vlonders, houten meubelen, maar ook (complete) aanleg van tuinen met kunstgras, schuttingen, bomen en planten. Uw ideeën vertalen wij naar een passend ontwerp. Huis & Tuin Toppers B.V. staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Wij richten ons zowel direct op consumenten, als op samenwerkingen met zakelijke partners.’

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel Klein en Groot, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening Klein en Groot, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten worden tien sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is in het voorjaar van 2018 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2018 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterkste-schakel.nl.