Kunstgras

Minder onderhoud en altijd een groen gazon!

In de kunstgrasmarkt worden veel verschillende soorten kunstgras aangeboden. Kunstgras vinden van hoge kwaliteit kan echter een behoorlijke zoektocht zijn. Daarom zijn we dealer geworden van Kunstgrasboer.nl.

Om tot de keuze voor kunstgras over te gaan is het belangrijk goed te weten wat er allemaal bij komt kijken. Niet alleen als het gaat om de verschillende mogelijkheden van kunstgras, of om de aanlegwijze van het kunstgras maar ook qua kosten. Wij maken het u graag inzichtelijk en makkelijk door persoonlijk advies.

Bij Huisentuintoppers.nl in Lisserbroek bent u aan het juiste adres als het gaat om kunstgras voor verschillende toepassingen. Wij helpen u graag.

Kunstgras stalen ontvangen?

Kunstgras is een product dat gezien en gevoeld moet worden. Vraag nu kosteloos proefstalen aan die na aanvraag binnen 2 werkdagen geleverd worden. Dit maakt de keuze voor het juiste soort kunstgras een stuk eenvoudiger. Een staal naar keuze aanvragen werkt erg eenvoudig via onze leverancier Kunstgrasboer.nl >> Vraag uw gratis stalen aan!

Ons assortiment kunstgras

Wij hebben onderstaande acht soorten kunstgras in ons assortiment. Ook hebben wij alle toebehoren om zelf kunstgras aan te leggen.

Bekijk onze unieke assortiment kunstgrassoorten. Het verschil tussen kunstgras en echt gras is tegenwoordig niet meer te zien. Voor een mooie en realistische uitstraling worden zelfs mosdraadjes in het kunstgras verwerkt.

Handige links:

Wat is het verschil tussen de soorten kunstgras?
Zelf kunstgras leggen (tips en voorbeelden)
Kunstgras garantie en onderhoud
Meest gestelde vragen over kunstgras

Gerealiseerde projecten:

Deze diashow vereist JavaScript.